- Inne tematyWĄTKÓW: 642
-
Wżery w profilach aluminiowychKOMENTARZY: 3ODSŁON: 3530
~ Dodany: ponad rok temu
Witam Proszę o pomysły, sugestie itp. Pracownik przetrzymał profile aluminiowe w wodzie demi (po wytrawianiu w kwasie i po płukaniu w wodzie). Trzeba teraz ratować sytuację. Po wymyciu profili i po przeszlifowaniu i po wygrzaniu, polakierowaliśmy profile, ale niestety w miejscach, gdzie były wżery pojawiły się dziurki lub "pryszcze". Proszę Was o konkretną radę, jak mamy uratować profile. Tylko proszę nie piszcie, że trzeba było ich nie zostawiać w wodzie demi, bo i tak jestem już wystarczająco wściekły.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
szukam chemii do usuwania farby proszkowej KOMENTARZY: 4ODSŁON: 3666
witam kolegów poszuuje dobrej i niedrogiej chemii do usuwania farby proszkowej!interesuje mnie w cieczy nie w galaretkach itp. sposób zanurzeniowy. pozdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 4 )
-
PiaskowanieKOMENTARZY: 1ODSŁON: 3206
Witam, zaczynam się bawić w piaskowanie felg aluminiowych chciałem się spytać jakie ścierniwo jest najlepsze do piaskowania.Moim drugie pytanie to kiedy mam przestać piaskować czy w momencie pojawienia się surowego metalu czy wystarczy zmatowić ją? Ile Wam schodzi na piaskowanie jednej felgi. Z góry dzięki za odpowiedz.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
Wodna dyspersja farb proszkowychKOMENTARZY: 14ODSŁON: 7501
Witam,czy moze ma ktos namiary na firme sprzedajaca wodna dyspersje farb proszkowych?Pan PulverPolska tak pieknie ja opisuje w swoich wpisach,ale problem w tym ,ze nie ma jej na stanie.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 14 )
-
Przygotowanie powierzchniKOMENTARZY: 12ODSŁON: 5970
Witam, zamierzam otworzyc malarnie proszkową. Chciałbym uzyskać odpowiedzi na kilka pytań. Jaka obróbka jest najlepsza? Czy koniecznie musze posiadać myjke do oczyszczania, a jeżeli tak to jaką?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 12 )
-
Malowanie felgKOMENTARZY: 9ODSŁON: 7202
Witam, szukam farby srebrnej która nadała by ładny jasny srebrny kolor ale nie żaden chrom chcę uzyskać jak najbardziej oryginalny kolor felg do audi
- Zobacz wszystkie komentarze ( 9 )
-
przesewarkaKOMENTARZY: 1ODSŁON: 3103
witam czy zna moze ktoś firme ktora produkuje przesewark poszukuje przesewarki do polamidu.z góry dzkeuje za pomoc
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
transparent barwionyKOMENTARZY: 6ODSŁON: 3638
Witam Chciałbym malować elementy polerowane z metalu lub aluminium farbami proszkowymi transparentnymi o kolorach niebieski, czerwony, złoty, zielony. Moje pytanie czy są dostępne na naszym rynku, czy są wytrzymałe na warunku zewnętrzne. Widziałem takie transparenty na stronach amerykańskich.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 6 )
OSTATNIO NA FORUM
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...
Wygrzewanie stali
~ adam2
Hej, z doświadczenia wiem, że usługi cieplnej obróbki metalu to nie taka prosta sprawa – trzeba dobrze dobrać metodę do materiału...