- Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 127
-
Budowa pieca do polimeryzacji farb proszkowych KOMENTARZY: 1ODSŁON: 1890
~ Dodany: ponad rok temu
Dzień dobry, przeszukując forum nie natrafiłem na odpowiedni wątek. Mianowicie czy posiadam hale 12x14x5m. Hala posiada 4 bramy o szerokości 3,5mx3,5m. Hala jest oddzielną częścią spawalni. Jest ona nie połączona z reszta warsztatu. Chciałbym ją przystosować pod lakiernie. Proszę mi powiedzieć czy istnieje możliwość przygotowania pieca w bramie? W sensie tak przygotować obudowanie pieca żeby po prostu staną w bramie. Chciałbym przygotować piec o długości 9m, a środek wykorzystać do budowy systemu profili gdzie spokojnie będę mógł transportować detale. Czy znacie jakąś osobę która jest mi wstanie pomóc i doradzić? Chętnie zapłaciłbym komuś za projekt oraz przy podłączeniu osprzętu grzewczego. Chciałbym ogrzewać ją olejem. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
Przemalowanie płotuKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1130
Witam mam płot pomalowany emalią styrenowaną i chce go przemalować farba proszkową czy muszę zeszlifować ta starą farbę do gołego metalu czy nie muszę?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
Przemalowanie płotuKOMENTARZY: 0ODSŁON: 937
Witam mam płot pomalowany emalią styrenowaną i chce go przemalować farba proszkową czy muszę zeszlifować ta starą farbę do gołego metalu czy nie muszę?
-
Wybór farby proszkowej. KOMENTARZY: 0ODSŁON: 1316
Witam Mam problem zdoborem farby do konstrukcji. Potrzebuje znaleść farbę proszkową Białą strukturę (MICRO nie młotkowane) Z wtrącenia i srebra.
-
Rozwarstwienie powłoki cynkowej przy śrutowaniuKOMENTARZY: 1ODSŁON: 2672
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
Grubość powłoki a wyglądKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1559
Witam. Mam problem z farba 1023 w połysku na stali czarnej po fosforanowaniu- materiał to ramy od roweru. Mianowicie grubość powłoki jest w granicach 80-90mikro natomiast widać lekkie niedomalowania ( niebieskawy-zielony odcień) Mam 2 pytania ile na żółtej powłoce powinno być powłoki zeby nie bylo takiego zjawiska ? Oraz czy mogę powiedzieć klientowi ze norma mówi 60mikr. „ tak musi być” Prosze o wypowiedz dostawców farb proszkowych. Dziękuje.
-
PODKŁAD - farba proszkowa odzyskana z filtrów pierwszego stopniaKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1546
Witam, Posiadamy do odstąpienia duże ilości farby proszkowej poliestrowej z odzysku. Jest to farba z filtrów pierwszego stopnia (rzadko zmieniamy filtry w kabinie). Może służyć jako podkład pod malowanie elementów. Do niedawna sami używaliśmy jej jako podkładu, teraz farba zbywa nam, ponieważ przestaliśmy malować podkładem. Możliwa wysyłka w pojedynczych paczkach lub na palecie. Tel. 693-321-721
-
Producenci lakierni proszkowychKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1635
Witam. Jakich producentów lakierni proszkowych polecacie. Potrzebuje całą linie lakierniczą automatyczną.
OSTATNIO NA FORUM
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...
Wygrzewanie stali
~ adam2
Hej, z doświadczenia wiem, że usługi cieplnej obróbki metalu to nie taka prosta sprawa – trzeba dobrze dobrać metodę do materiału...