• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

Reklama
    B1 - tesa 29.08-02.10 Julian
    • Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 129
      • miedź antycznaKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1863
        ~ Dodany: ponad rok temu

Witam, mam mały problem z malowaniem miedzią antyczną. Nie pierwszy raz maluje a od jakiegoś czasu pojawiają mi się "prześwity". Mianowicie wygląda to tak jakby struktura się do końca nie otwierała i powstają oczka z pod których przebija ocynk. Wygląda to nieestetycznie i zawsze poprawiam drugą warstwą ale na dłuższą metę tak się nie da. Każdy detal jest odpowiednio przygotowywany, odtłuszczany. Próbowałem już dawać grubszą warstwę i nic. Z temperaturą w piecu też już były kombinacje, że może za niska- za wysoka. Czy ktoś miał kiedyś podobny problem?

• Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
      • Problem z cyklonem (czyszczenie)KOMENTARZY: 2ODSŁON: 2568

Witam. W naszej firmie posiadamy duży cyklon, trzeba wejść po drabinie żeby dostać się do okienka i zacząć czyścić powietrzem . ale prawie zawsze pojawiają się wtrącenia z innej farby . Przestaliśmy używać odzysku ale to spore straty . Jak radzicie sobie z czyszczeniem tak dużych cyklonów ? proszę o odpowiedz. Pozdrawiam

• Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
      • Zamazy i plany na macieKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2057

Od pewnego czasu na aluminium(po oscylacji) po wygrzaniu widoczne sa plamy i zamazy. Wczesniej wszystko bylo ok blachy byly tylko odmuchiwane i odrazu malowane. teraz bez wzgledu na kolor tak sie dzieje bez roznicy co z nimi zrobie nie jest to wina wody czy oleju w pistolecie od odmuchiwania bo probowalem bez tego. Chemia wygrzewanie samo wygrzewania nic nie daje

• Nordson Sure Coat - SprzedamKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1876

Witam, Mam na sprzedaż dwie aplikacje elektrostatyczne Nordson Sure Coat. Jedna w wersji z krótką, druga z długą elektrodą. Aplikacje kompletne z pompą inżektorową, sterownikiem oraz całym okablowaniem. Aplikacje wyposażone odpowiednio jedna w wózek wibracyjny, a druga w wózek na zbiornik. Aplikację z miejscem na zbiornik sprzedaję bez zbiornika. Aplikacje serwisowane na bieżąco. Więcej informacji udzielę w rozmowie telefonicznej. Pozdrawiam Dominik tel. +48 660 462 618

• Jakie wentylatory do kabiny ?KOMENTARZY: 2ODSŁON: 2497

Dzień dobry :) Bardzo proszę o radę, sami zbudowaliśmy kabinę malarską żeby zaoszczędzić pieniądze i zamontowaliśmy 3 x filtry powietrza patronowe 900 9-10 CB i dalej mam problem bo nie umiem dobrać odpowiedniego wentylatora. Zamówiłam dwa i musiałam odesłać bo żaden nie dał rady "uciągnąć" trzech filtrów, wiem, że powinien być aluminiowy, może moglibyście coś doradzić ? Miłego dnia

• Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )