- Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 132
-
problem z ocynkiemKOMENTARZY: 9ODSŁON: 7907
~ Dodany: ponad rok temu
Witam Po pomalowaniu bramy ocynkowanej (oczywiście świeży ocynk) wygrzewaniu 190 C ,30 min farba schodzi płatami w czym może być problem. Ocynk był szlifowany
- Zobacz wszystkie komentarze ( 9 )
-
Romer piec, kabinaKOMENTARZY: 7ODSŁON: 7278
Witam, chce kupić piec i kabinę do malowania proszkowego. Co sądzicie o firmie Romer i jej produktach? Jak z jakością, bo cena mi jak najbardziej pasuje.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 7 )
-
dotyczy malarnii proszkoweKOMENTARZY: 3ODSŁON: 2639
Jestem zainteresowany zakupem w ramach projektu UE kompletnej linii malarnii proszkowej . Proszę o infrmację na co należy zwrócić szczególną uwagę podczas doboru linni oraz dostawcy malarnii.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
AUTOMATYCZNA LAKIERNIAKOMENTARZY: 1ODSŁON: 2656
WITAM, Proszę o opinie jaką wybrać lakiernię automatyczną w miarę za rozsądne pieniądze albo może ktoś ma do sprzedania używaną. Pozdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
GEMA PGC1KOMENTARZY: 2ODSŁON: 2681
Witam kupiłem sterownik GEMY PGC1. Moje pytanie brzmi czy ma ktoś do sprzedania sprawny pistolet + części ? przewody itp pozdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
producenci piecowKOMENTARZY: 6ODSŁON: 4397
Witam wszystkich planuję kupić piec elektryczny z termoobiegiem (konwekcyjny) o bardzo dużym reżimie temperatur nawet max 2-3*C (norma AMS 2750) niestety finansowanie mam zewnętrzne i muszę zrobić możliwie jak największe rozeznanie na rynku -cena, jakość itd. I mam pytanie czy poza tymi producentami są jeszcze w Polsce i okolicy inne firmy z tej branży ? Romer, Tepron, LAC Czechy, Kepka, Izo, Remix, Ekomal, Zugil, Wolmal Pozdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 6 )
-
zaciek na aluminiumKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2666
Te same ustawienia pistoletu co zawsze, wytrawione wcześniej w odpowiedniej chemii i cała partia z zaciekami. Nie mamy pojęcia co jest źle, proszę o zerknięcie na zdjęcie,podaję link: https://picasaweb.google.com/lh/photo/HdRzRtnQAbu8zYMQkxoj21OiW0sm-nBzY_UIFZmw2KA?feat=directlink
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
Miernik grubości lakieruKOMENTARZY: 6ODSŁON: 3402
Proszę o radę: Chcę kupic miernik grubości lakieru, może ktoś coś doradzić ?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 6 )

OSTATNIO NA FORUM
Producent linii do malowania proszkowego Smart Line – piece, kabiny, automatyzacja [Inwestycje od A do Z]
~ Smart Line Polska
Kontakt: www.smart-line.com.pl | WhatsApp: +48883863090 | e-mail: smartline.polska@gmail.com | IG: @smartline_pl
Producent linii do malowania proszkowego Smart Line – piece, kabiny, automatyzacja [Inwestycje od A do Z]
~ Smart Line Polska
Kontakt i wycena:
Otwarcie lakierni proszkowej - poszukiwani dostawcy
~ Yevhen SmartLine
Cześć! Jeśli temat jest jeszcze aktualny (lub dla innych osób planujących otwarcie lub rozbudowę lakierni): Jako producent linii do...
Otwarcie lakierni proszkowej - poszukiwani dostawcy
~ Arthur
Witam! Dostawców farb proszkowych (wszystkich kolorów z palety RAL) oraz chemii do przygotowania metalu do lakierowania znajdziesz na...
Jaki pistolet zaprawkowy.
~ Arthur
Cześć! Wybierz Iwatę Air-Gunsa AZ4. Do srebrnego metalika jest bezkonkurencyjna: technologia HTE-S zapewnia najbardziej miękki...