- Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 127
-
BUDOWA PIECA ELEKTRYCZNEGOKOMENTARZY: 1ODSŁON: 1782
~ Dodany: ponad rok temu
Witam, posiadam mały piec elektryczny i chcę go powiększyć - zbudować nowy, poszukuję osoby która odpłatnie pomogłaby mi w tym, chodzi głównie o pomoc w doborze materiałów, grzałek, termoobieg, transport. Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o kontakt. tel. 508 400 600
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
Szukam dobrej szpachli pod farby proszkoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1383
Witam, Szukam dobrej, sprawdzonej szpachli do naprawy detali aluminiowych, nadającej się pod malowanie proszkowe. Czy możecie polecić taką szpachlę?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
WANNA DO ODLAKIEROWYWANIA FELG ODLAKIEROWANIAKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1587
Witam, czy ktoś posiada projekt (schemat) na wykonanie wanny do odlakierowania felg? Pozdrawiam Artur.
-
Koszt lakierowania paneli ogrodzeniowychKOMENTARZY: 3ODSŁON: 3018
Witam! Chciałbym zapytać Szanownych Lakierników, jaki jest koszt w Waszych lakierniach w poszczególnych regionach kraju za pomalowanie proszkowe panela ogrodzeniowego 153 cm x 250 cm z drutu fi 3,8-4mm (oczko 5cm x 20 cm, 3 przetłoczenia, na cały panel wchodzi ok 110 mb drutu ocynkowanego, powierzchnia ok 2,77 m2) ?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
Lakiernia Proszkowa + piaskowanieKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2120
Witam wszystkich forumowiczów! Zamierzam otworzyć piaskowanie i malowanie proszkowe. Jestem trochę "zielony" w tym temacie i chciał bym zaczerpnąć informacji od bardziej doświadczonych kolegów ;) No to tak : - Jakiej marki aplikator? W mojej okolicy sprzedawany jest sprzęt Romera. Chciał bym wziąć aplikator z górnej półki. - Piec kupić czy robić samemu? W necie jest sporo projektów pieców własnej roboty. Narzędzia i miejsce mam, pojęcie do konstruowania też ;) Myślę nad piecem 6mx2mx2m. - kabinę do malowania zrobię sam - kompresor śrubowy (tylko jakiej wydajności?). Nie mam zamiaru piaskować naczep i innych dużych elementów, bardziej bramy, płoty itp. -do czyszczenia elementów samo piaskowanie czy też jakaś wanna? Jak na razie chyba tyle :) Ps. do wydania mam jakieś 80tys. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam Mateusz
-
Nordson hdKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1402
Witam. Jak w temacie interesuje mnie Nordson HD na pompie hdlv gen. Jeśli ktoś z forum ma takiego i prosze się wypowiedzieć jak się nim maluje jak z kladka f. Jak szybko maluje, zużycie farby oraz niezawodność na tle np. Lt albo elity z gemy czy wagnera
-
Nordson hdKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1536
Witam. Jak w temacie interesuje mnie Nordson HD na pompie hdlv gen. Jeśli ktoś z forum ma takiego i prosze się wypowiedzieć jak się nim maluje jak z kladka f. Jak szybko maluje, zużycie farby oraz niezawodność na tle np. Lt albo elity z gemy czy wagnera
-
Oczka na ocynku miedź antycznaKOMENTARZY: 3ODSŁON: 3516
Witam wszystkich. Mam problem a mianowicie gdy maluje stal ocynkowaną miedzią antyczną gruba struktura i wypale w piecu w temp 180 st i 18 minutach widać jak ocynk przebija. Powstają takie srebrne kropki. Nie mam pojęcia czemu .. mam tak zawsze z tą farbą , inne struktury wychodzą bardzo ładnie. Kiedyś był taki temat lecz został usunięty więc proszę o pomoc. Pozdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
OSTATNIO NA FORUM
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...
Wygrzewanie stali
~ adam2
Hej, z doświadczenia wiem, że usługi cieplnej obróbki metalu to nie taka prosta sprawa – trzeba dobrze dobrać metodę do materiału...