- Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 127
-
jaka to farbaKOMENTARZY: 2ODSŁON: 1824
~ Dodany: ponad rok temu
szukam farby koloru powłoki niby lakier bezbarwny ale ma lekkie zabarwienie (różowe) czy to może być lakier proszkowy czy na zimno ktoś może coś wie? materiał to mosiądz, lakier ściągnąłem nitro lecz nie łatwo dzięki z góry za pomoc zdjęcia; http://lakiernictwo.info/viewtopic.php?f=3&t=378&p=2407#p2407
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Nowa malarnia, pomoc przy konstrukcjiKOMENTARZY: 1ODSŁON: 2014
Witam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
JAK PRZEŁĄCZYĆ Z KORONY NA TRIBOKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1289
MAM PYTANKO JAK PRZEŁĄCZYĆ PISTOLET WAGNER SPRINT Z KORONY NA TRIBO
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
szkolenia KOMENTARZY: 1ODSŁON: 1979
Witam , chciałbym sie dowiedziec czy ,ktos z was wie cos na temat szkoleń prowazonych z zakresu lakierownia proszkowego min. przygotowanie powierzchni, dobór aplikacji , obróbka itp.
-
Dach KOMENTARZY: 0ODSŁON: 1218
Mam do pomalowania dach mojego domu o łacznej powierzchni 40 m2 , tak zastanwiam sie nad wykonaniem , czy natrysk czy pedzel , oraz przygotowanie powierzchni , dodam ze stary lakier sie łuszczy Czy jest tutaj ktos kto służy doradztwem w tej sprawie aby wykonanie jak najbrdziej solidne i słuzylo przez lata dodam że materiał to blacha.
-
Farba jachtowa hempelKOMENTARZY: 2ODSŁON: 2024
Witam. Zakupiłem farbę koloru Orange. I moje pytanie brzmi jaką farbe(firmy) i w jakiej proporcji mogę zmieszać aby uzyskać brąz. I czy mogę zastosować bezpośrednio na ocynk z delikatnym nalotem rdzy.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Wagner SPINTX ofertaKOMENTARZY: 1ODSŁON: 1906
Witam Bardzo proszę o przedstawienie oferty na pistolet WAGNER SPRINT X, pobór z kartonu davili@interia.pl
-
Termoutwardzalna wodna dyspersja farb proszkowych poliuretanKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1408
Witam ! Gdzie moge kupic 1. PulverChrome Mirror MGV66 2.Termoutwardzalna wodna dyspersja farb proszkowych poliuretan
OSTATNIO NA FORUM
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...
Wygrzewanie stali
~ adam2
Hej, z doświadczenia wiem, że usługi cieplnej obróbki metalu to nie taka prosta sprawa – trzeba dobrze dobrać metodę do materiału...