- Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 132
-
SITO CYKLONUKOMENTARZY: 0ODSŁON: 163
~ Dodany: 12 dni temu
Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie sita cyklonu. Mam w nim dziurę. Niedużą ale jednak. Nie mogę wysłać do regeneracji ponieważ nie mogę zatrzymać sobie produkcji. Czy mogę jakoś załatać dziurę? Słyszałam, że niektórzy przylutowują siateczkę ale nie wiem na ile to bezpieczne przy takim ciągu powietrza. Słyszałam, też o przyklejaniu taśmy ale też nie wiem czy jej nie zerwie. Jeśli ktoś stosuje taśmę to czy można prosić o nazwę taśmy?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
Producent linii do malowania proszkowego Smart Line – piece, kabiny, automatyzacja [Inwestycje od A do Z]KOMENTARZY: 2ODSŁON: 267
~ Dodany: 14 dni temu
Cześć wszystkim! Chcemy przedstawić naszą firmę Smart Line — jesteśmy producentem nowoczesnych urządzeń i technologii do malowania proszkowego. Projektujemy, produkujemy oraz montujemy kompletne linie lakiernicze «pod klucz» dla zakładów produkcyjnych i malarni usługowych w całej Polsce i Europie. Co oferujemy?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Szukam biura projektowego do lakierni wodnej – sklejka (inwestycja od A do Z)KOMENTARZY: 0ODSŁON: 4578
~ Dodany: 8 miesięcy temu
Dzień dobry, poszukuję biura projektowego / firmy inżynierskiej, która podejmie się kompleksowego przygotowania dokumentacji inwestycji budowy lakierni do sklejki. Założenia inwestycji: – osobny budynek ok. 500 m², – lakierowanie lakierami wodnymi, – automaty natryskowe, – automatyczna suszarnia półkowa, – pomieszczenie do szlifowania międzyoperacyjnego, – magazyn, – instalacje technologiczne, – ogrzewanie: piec na pellet, – wstępne rozmowy technologiczne prowadzone z firmą Unison. Szukam partnera, który może przygotować dokumentację od A do Z: – koncepcję technologiczno-funkcjonalną, – projekt budowlany i wykonawczy, – koordynację branż (architektura, instalacje, technologia, ppoż, BHP), – dokumentację do uzyskania pozwoleń. Interesują mnie konkretne rekomendacje firm lub kontakt do biur projektowych z doświadczeniem w lakierniach (drewno / sklejka / lakiery wodne). Z góry dziękuję za merytoryczne odpowiedzi.
-
Otwarcie lakierni proszkowej - poszukiwani dostawcyKOMENTARZY: 3ODSŁON: 8530
~ Dodany: 11 miesięcy temu
Witam,\r\nOtwieram lakiernię proszkową z piecem 6metrowym.\r\nPoszukuję dostawców farb proszkowych oraz chemii do przygotowania materiału do malowania..
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
Kupię farby proszkoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 8055
~ Dodany: ponad rok temu
Odupię farby proszkowe. Nadwyżki magazynowe, farby przeterminowane itp. skupfarb@o2.pl
-
Ilość warstw na felgach aluminiowych KOMENTARZY: 0ODSŁON: 8927
Witam serdecznie jestem początkującym użytkownikiem malowania proszkowego. Przechodząc z lakierowania natryskowego założyłem iż na wypiaskiwane felgi aluminiowe należy nałożyć podkład a później kolor jednak znajomy chce abym nałożył mu też transparentną. Czy mogę nałożyć 3 warstwę farby? Czy podkład w tym wypadku jest niepotrzebny?
-
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadoweKOMENTARZY: 2ODSŁON: 10813
Witam, posiadam farby proszkowe przeterminowane w oryginalnych opakowaniach oraz farę proszkową odpadową jednorodna / lub mieszanka . Duże ilości . Zapraszam do współpracy - Marcin
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
malarnia KOMENTARZY: 0ODSŁON: 18954
Witam Mam do zaoferowania używaną automatyczną malarnie proszkową z 2010 roku, jeśli ktoś zainteresowany zapraszam do kontaktu 508685445.

OSTATNIO NA FORUM
Producent linii do malowania proszkowego Smart Line – piece, kabiny, automatyzacja [Inwestycje od A do Z]
~ Smart Line Polska
Kontakt: www.smart-line.com.pl | WhatsApp: +48883863090 | e-mail: smartline.polska@gmail.com | IG: @smartline_pl
Producent linii do malowania proszkowego Smart Line – piece, kabiny, automatyzacja [Inwestycje od A do Z]
~ Smart Line Polska
Kontakt i wycena:
Otwarcie lakierni proszkowej - poszukiwani dostawcy
~ Yevhen SmartLine
Cześć! Jeśli temat jest jeszcze aktualny (lub dla innych osób planujących otwarcie lub rozbudowę lakierni): Jako producent linii do...
Otwarcie lakierni proszkowej - poszukiwani dostawcy
~ Arthur
Witam! Dostawców farb proszkowych (wszystkich kolorów z palety RAL) oraz chemii do przygotowania metalu do lakierowania znajdziesz na...
Jaki pistolet zaprawkowy.
~ Arthur
Cześć! Wybierz Iwatę Air-Gunsa AZ4. Do srebrnego metalika jest bezkonkurencyjna: technologia HTE-S zapewnia najbardziej miękki...