- Inne tematyWĄTKÓW: 642
-
trudo usuwalna powłokaKOMENTARZY: 6ODSŁON: 4325
~ Dodany: ponad rok temu
Witam serdecznie, potrzebuję informacji czym usunąć powłokę lakierniczą z ramy skutera. Trzy piaskarnie odesłały mnie z kwitkiem. Piaskowanie nie daje rady. Podobno są jakieś środki chemiczne które mogą rozwiązać mój problem. W sklepie lakierniczym zakupiłem takowy w sprayu, ale bym zbankrutował tak dużo tego idzie. środek ten trzeba by dwukrotnie użyć. najpierw rozpuszcza lakier bezbarwny a później farbę i podkład. Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 6 )
-
problem z malowaniem proszkowymKOMENTARZY: 19ODSŁON: 10189
Mam problem z odpadaniem farby proszkowej firmy proximal po wysuszeniu. Dzieje się to tylko na detalach o grubości powyżej 10 mm. Technologiczny proces fosforanowania mycia suszenia zgodny z instrukcją. Czy spotkał sie ktoś z takimi problemami? prosze o pomoc
- Zobacz wszystkie komentarze ( 19 )
-
pomocKOMENTARZY: 11ODSŁON: 9753
Witam Chce zrobic lakiernie do malowania sprzetu na silownie ktory produkuje, jednak iz kompletnie nie mam pojecia o tymze procesie anie technologi bardzo prosze o pomoc, i udzielenie mi informaci co i jak powinienem zrobic,
- Zobacz wszystkie komentarze ( 11 )
-
filtracja kąpieli w lakierniKOMENTARZY: 3ODSŁON: 4375
witam, jaką firmę możecie polecić do instalacji filtracji kąpieli myjąco - trawiącej w lakierni? Pozdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
schematKOMENTARZY: 0ODSŁON: 4252
witam interesował by mnie schemat malowania jakiegos detalu farbami rozpuszczalnikowymi badz wodorozcienczalnymi jesli by ktos mial bede wdzieczny
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
czym malujemyKOMENTARZY: 1ODSŁON: 4119
Witam w jaki sposób są malowane grzejniki bądz piece węglowe co najcześciej wykorzystuje się do zabezpieczenia tych elementów
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
lakierniaKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4388
Jak powinna wyglądac lakiernia do malowania farbami wodnymi
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Utylizacja proszkuKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4508
Mam pytanie do forumowiczów. Poszukuje informacji na temat firm zajmujących sie utylizacją farb proszkowych.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
OSTATNIO NA FORUM
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...
Wygrzewanie stali
~ adam2
Hej, z doświadczenia wiem, że usługi cieplnej obróbki metalu to nie taka prosta sprawa – trzeba dobrze dobrać metodę do materiału...