- Inne tematyWĄTKÓW: 642
-
Co z Naberem?KOMENTARZY: 9ODSŁON: 4325
~ Dodany: ponad rok temu
Nie wiecie co się dzieje z Naberem? Słyszałem, że już zniknął z rynku w wyniku kryzysu i nie przyjmują zamówień. Czy wiecie coś na ten temat?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 9 )
-
czas pracy w kabinach lakierniczychKOMENTARZY: 2ODSŁON: 5412
Witam. Mam pytanie, czy orientuje się ktoś w temacie czasu pracy lakiernika w kabinie lakierniczej. Jak długo może lakierować i po ilu godzinach powinien robić przerwę? Czy ktoś wie coś na temat ustawy, która reguluje czas pracy kaiernika.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
opinia o piecu olejowymKOMENTARZY: 12ODSŁON: 5964
Witam zamierzam kupic malarnie proszkowa piec na oloej w firmie romer prosze o opinie tego pieca czy waqrto mam tez pytanie czy aplikator tej firmy dobrze radzi sobie w pracy ja bede malował nie duzo glównie kolorami antyki stara miedz srebro dziekuje za opinie i pomoc
- Zobacz wszystkie komentarze ( 12 )
-
odtluszczenie profiliKOMENTARZY: 5ODSŁON: 4252
mam pytanko jak najlepiej oczyscic(odtłuscic) pomalowane juz profile aluminiowe przed malowaniem proszkowym??
- Zobacz wszystkie komentarze ( 5 )
-
lakierowanie farbami antygrafitiKOMENTARZY: 3ODSŁON: 4244
Poszukuję lakierni na mokro mającej doświadczenie z malowaniem farbami anty-grafiti
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
przesunięcie tematuKOMENTARZY: 2ODSŁON: 3925
Witam Maluje niewielkie detale na zawieszkach z drutu. Do nanoszenia proszku używam pistoletu z firmy Durex-bis, przy świeżym proszku jest dobrze ale kiedy maluje takim który juz kilka razy był napylany zaczynają się schody. Czy możecie polecić jakieś firmy które mają dobre pistolety tribo w ofercie? Warunek to rozsądna cena. Odp: jaki pistolet Tribo? ( pawel, 25-09-2008 23:06:36 ) to nie kwestia pistoletu ale sposobu twojego malowania, nie da sie malować samym "zawrotem", zwłaszcza w tribo, musi być dodawany świeży proszek, bez względu na rodzaj pistoletu skasuj Odp: jaki pistolet Tribo? ( rafal, 26-09-2008 12:59:28 ) Jezeli chcesz uzywac farby z odzysku to nie moze ona stanowic wiecej niz 30% mieszanki. 2/3 swiezej farby, 1/3 odzysku.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Malowanie na mokroKOMENTARZY: 9ODSŁON: 17077
Witam. Bardzo prosze o wyjasnienie - na czym polega malowanie na mokro metoda: - kinetycznie -elektro i ogolnie o malowaniu na mokro... Bardzo prosze... jestem studentem i potrzebuje te informacje do pracy dyplomowej... Bede bardzo wdzieczny za kazde zdanie na ten temat. Dziekuje wszystkim, ktorzy zechca mi pomoc.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 9 )
-
Dotacje z UEKOMENTARZY: 3ODSŁON: 4050
Witam, Przeglądałem trochę to forum i w jednym z tematów ktoś z Was wspomniał o dopłatach do lakierni proszkowych. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Jestem w trakcie otwierania takowej. Z góry dziękuje za pomoc.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
OSTATNIO NA FORUM
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...
Wygrzewanie stali
~ adam2
Hej, z doświadczenia wiem, że usługi cieplnej obróbki metalu to nie taka prosta sprawa – trzeba dobrze dobrać metodę do materiału...