- Inne tematyWĄTKÓW: 644
-
chłodzenie częściKOMENTARZY: 1ODSŁON: 3489
~ Dodany: ponad rok temu
Witam, Mam taki problem: części po piecu są zbyt gorące, by zdejmować je rękoma. Czy ktoś ma doświadczenia z systemami chłodzącymi (innymi/ niż wentylator biurowy)??
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
powłoki ocynkowaneKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4159
Jestem technologiem na lakierni . Mamy powłokę fosforanu cynkowego pod KTL. Mamy od pewnego czasu probem z testami z komory solnej na pewnych detalch. Podejrzewam że winy jest ocynk-jego jakosć. Mam ocynk elektrolityczny od 8-12 um. Chetnie bym się skontaktowała z kims kto pracuje na takiej cynkowni, kto by mi przybliżył jakie mogą być z tym problemy. Szukam fachowca w tej branży.Fosforanowanie mam firmy Chemetall a KTL PPG
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
problem z ogrodzeniem ocynkowanym KOMENTARZY: 6ODSŁON: 11146
Witam, Mam problem z ogrodzeniem ocynkowanym ogniowo i pomalowanym farba Lowicyn na ocynk Po ocynkowaniu ogrodzenia, ogrodzenie zostalo odtłuszczone EMULSOL RN1 i zaraz przeplukane, ogrodzenia stało takze ok 2 tygodni na zewnatrz i polewane woda dla lepszego odtluszczenia ,( praktykuje tak od paru lat i nie mielismy problemu z tym) nastepnie zostalo pomalowane farba LOWICYN - farba do malowania powierzchni ocynkowanych Ogrodzenie zostalo zamontowane przy drodze wojewodzkiej w pazdzierniku , klient po miesiacu zauwazyl pojawiajacy sie bialy nalot po zimie ogrodzenia pokrylo sie calkowicie bialym nalotem...( farba nie schodzi ) Nie mozna tego zmyc woda ani jakims innym plynem Czy moglby mi ktos pomoc jak to zabezpieczyc aby dalej nie pojawial sie ten bialy nalot ? dla zainteresowanych moge przesłac pare zdjec tego ogrodzenia z nalotem.... moj mail mash7@interia.pl pozdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 6 )
-
Literatura, podręcznikiKOMENTARZY: 2ODSŁON: 3870
Witam Rozpoczełem prace w malarni proszkowej i potrzebuję fachowej wiedzy (na początek teoretycznej) na temat tej technologi. Jeżeli mógłbym prosić o jakieś namiary na książki podręczniki, autorów itp. byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
-
Termometr do mierzenia rozkładu temperatury w piecuKOMENTARZY: 5ODSŁON: 6163
Witam poszukuje urządzenia do mierzenia rozkładu temeperatury w piecu ktoś może podrzucić nazwę producenta?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 5 )
-
Praca dla LakiernikówKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3661
Oferujemy pracę dla Lakierników mających doświadczenie w lakierowaniu w kabinie. Jest to praca w Chorzowie, bezpośrednio u naszego klienta, w oparciu o umowę o pracę. Wynagrodzenie: 3000 - 3500zł brutto. W przypadku zainteresowania oferta prosimy o przesłanie cv na adres: cvpl@opteam.fi z dopiskiem w temacie: LAK/CH/20011. Opteam Poland Sp.z o.o. jest agencją zatrudnienia działającą na podstawie wpisu do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia o numerze certyfikatu 4458. Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 833)”.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
problem z myjką malowanie proszkoweKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4205
Czy obecność sporej piany w wannie z Bonderite jest normalnymzjawiskiem czy świadczy o zabrudzeniu wanny. Proces malowaniaproszkowego, metoda czyszcenia natryskowa
-
Czyszczenie lini proszkowejKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3659
Witam, Poszukuje firmy która jest może zająć się wyczyszczeniem całego transportera na malarni proszkowej dokładniej chodzi mi o wyczyszczenie głównego łańcucha i szyny jezdnej długość ok 400mb. Zainteresowane osoby proszę o kontakt rafi36@onet.eu
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
OSTATNIO NA FORUM
Jaki program do obsługi lakiernii
~ Darek
Zapraszam do zapoznania się z systemem Lakiernia Manager https://www.bit-soft.pl/pl/oprogramowanie/lakiernia-proszkowa System jest...
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...