- Inne tematyWĄTKÓW: 642
-
butle gazoweKOMENTARZY: 1ODSŁON: 3486
~ Dodany: ponad rok temu
witam, dostałem spore zlecenie na przemalowanie butli gazowych 11kg(tych domowych) maja byc odgazowane i niby bezpieczne na 100% no jednak mam watpliwosci jak mi to wjedzie do pieca te niby odgazowane butle czy piec zostanie w tym samym miejscu, czy ktorys z kolegow maluje jak to wyglada od strony zabezpieczenia firmy gazowej??????????? pzdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
szukam lakiernika KOMENTARZY: 1ODSŁON: 3613
witam, poszukuje lakiernika do nowo otwartej lakierni proszkowej w zd-woli w.łodzkie
-
Inzynier procesu lakierowaniaKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3523
Reprezentuję firmę doradztwa personalnego HAYS Poland. Dla naszego klienta międzynarodowej firmy z branży produkcyjnej zlokalizowanej w Gorzowie Wielkopolskim poszukuję Kandydatów na stanowisko: Inżyniera Procesu Lakierowania Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za projektowanie i realizację procesu lakierowania natryskowego, w celu osiągnięcia założonej efektywności kosztowej i operacyjnej, aktualizację i wdrażanie standardów obsługi urządzeń do produkcji, zapewnienie odpowiedniego poziomu procesu przepływu pracy oraz dbanie o wysoki standard ustalonych systemów jakości i procedur. Jeżeli kogokolwiek zainteresowała ta oferta bardzo proszę o kontakt tutaj, bądź na mój adres e-mailowy kowalski@hays.pl Pozdrawiam, tk
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
Czyszczenie cyklonuKOMENTARZY: 1ODSŁON: 3493
Witam, zamierzam rozbudować kabinę o cyklon i potrzebuję informację jak skutecznie czyścić go przed zmianą koloru.
-
Problem z powłokąKOMENTARZY: 3ODSŁON: 3677
Witam, Mam dość poważny problem powłoką, po wysuszeniu na powierzchni pojawiają się porowate grudki i wtrącenia.Raczej nie ma możliwości aby dostało się coś z zewnątrz.Czy może to być wina ustawień?Dodam,że malujemy lakierami transparentnymi. Dziękuję za pomoc.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
biała perłaKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4556
spotkał się ktoś z was z taką farbąproszkową
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Chemia na ocynk galwanicznyKOMENTARZY: 8ODSŁON: 4966
Witam Jaką chemie polecacie na ocynk galwaniczny, do stosowania karcherem lub recznie pedzlem?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 8 )
-
Jaka różnic pomiędzy fosfo. cyrkonowym a żelazowymKOMENTARZY: 5ODSŁON: 7320
Witam Jaka jest różnica pomiędzy fosforanowaniem cyrkonowym a,żelazowym?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 5 )
OSTATNIO NA FORUM
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...
Wygrzewanie stali
~ adam2
Hej, z doświadczenia wiem, że usługi cieplnej obróbki metalu to nie taka prosta sprawa – trzeba dobrze dobrać metodę do materiału...