- Inne tematyWĄTKÓW: 646
-
szpachlaKOMENTARZY: 7ODSŁON: 4239
~ Dodany: ponad rok temu
witam poszukuję b.dobrej szachli do aluminium, wysokotemperaturowej.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 7 )
-
Farby proszkowe - fluorescencyjneKOMENTARZY: 13ODSŁON: 5427
Witam panowie, pytanie tak jak w temacie który producent ma w swojej ofercie farby proszkowe fluorescencyjne klient chce się wyróżniać na mieście :) interesuje mnie jakaś zółto/zielona żarówa
- Zobacz wszystkie komentarze ( 13 )
-
Oczyszczanie metali metodą pirolizyKOMENTARZY: 2ODSŁON: 2750
Witam, nasza firma zajmuje się usuwaniem powłok lakierniczych i innych zanieczyszczeń z zawieszek, felg, konstrukcji stalowych, detali wadliwie pomalowanych metodą pirolizy. Metoda ta cechuje się niezawodnością i efektywnością, a przede wszystkim jest ekologiczna. Dysponujemy piecem o wymiarach 150 x 200 x 250 cm. Nasza firma znajduje się w Białej ok. 10 km od Częstochowy (woj. śląskie). Zapewniamy ewentualny transport oczyszczanych elementów. Zainteresowanych proszę o kontakt: piotr@lakiernia-glin.pl , tel. 506169817. Więcej informacji na stronie www.lakiernia-glin.pl w zakładce piroliza.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Odłuszczanie ręczne-problemKOMENTARZY: 2ODSŁON: 2440
Witam kolegów. Panowie mam ostatnio mały problem. Malujemy detale ze stali czarnej które są na tyle duże że nie mam możliwości umycia ich w myjce, są to konstrukcje spawane z blachy czarnej i miejsca spawów szlifowane "na gładko". Jak na razie odłuszczamy i myjemy je nitro i matujemy papierem ściernym, i o ile na powierzchni nie szlifowanej wszystko jest ok, to w miejscach szlifowania farba trochę oczkuje jakby była źle odtłuszczona. Macie może jakieś podpowiedzi jak rozwiązać ten problem? Może macie jakieś sprawdzone środki do mycia ręcznego detali ze stali czarnej? Proszę o podpowiedz.
-
Usuwanie powłok lakierniczych z zawieszek KOMENTARZY: 5ODSŁON: 3916
Witam Serdecznie, poszukuje firm zlecających usuwanie powłok lakierniczych z zawieszek, elementów stalowych, felg, itp. wykonujemy ta usługę chemicznie oraz metoda wypalania, pirolizy zainteresowanych zapraszam profel@poczta.fm kom. 697536034
- Zobacz wszystkie komentarze ( 5 )
-
Działanie Forum Lakiernictwo !!KOMENTARZY: 3ODSŁON: 2611
Czy można by było zmienić działanie forum poprzez obowiązkowe logowanie się(rejestrowanie) może trochę utrudniło by robienie sobie reklam swoich produktów,wpisy tych samych osób pod innymi nickami i innych patologi :-). Drugą bardzo fajną zmianą to możliwość dodawania zdjęć tak jak jest na innych forach na zasadzie kodów z serwerów i zdjęcia same otwierają się w postach. Forum jest bardzo pomocne(chyba jedyne) pozwala nam dzielić się swoim doświadczeniem rozwiązywać problemy lecz wymaga pewnych usprawnień.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
odlakierowanie poliamiduKOMENTARZY: 1ODSŁON: 2434
Witam mam taki problem czy ktoś zna jakąś metodę ściągnięcia warstwy poliamidu z drutu?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
lukasz180@onet.plKOMENTARZY: 2ODSŁON: 2400
Jak wygląda malowanie lusterek samochodowych w fabryce?,tak w skócie

OSTATNIO NA FORUM
Otwarcie lakierni proszkowej - poszukiwani dostawcy
~ Arthur
Witam! Dostawców farb proszkowych (wszystkich kolorów z palety RAL) oraz chemii do przygotowania metalu do lakierowania znajdziesz na...
Jaki pistolet zaprawkowy.
~ Arthur
Cześć! Wybierz Iwatę Air-Gunsa AZ4. Do srebrnego metalika jest bezkonkurencyjna: technologia HTE-S zapewnia najbardziej miękki...
Skup farb proszkwych
~ Ciawka
Witam Rowniez moge oddac farby z komory najczesciej czarna i antracyt za darmo. Mam tez troche kolorow, ktore zostaly mi po wiekszych...
Skup farb proszkwych
~ Grabb
@nicovpl temat aktualny, zapraszam do kontaktu
Otwarcie lakierni proszkowej - poszukiwani dostawcy
~ Matejas30
Spróbuj Lakiernia 420 .Właściciel młody ale wiedzą przewyższa niejednego starego zarówno w proszkach jak i przygotowaniu...