- Inne tematyWĄTKÓW: 646
-
sodowanieKOMENTARZY: 2ODSŁON: 2569
~ Dodany: ponad rok temu
witam koledz mozecie mi cos powiedziec na temat sodowania?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
gema czy nordsonKOMENTARZY: 7ODSŁON: 5994
witam, szukam aplikatora, nowego, do 20 tysięcy złotych, (najlepiej koło 15). maluję gemą pg 1 i tribo z adala. zależy mi na malowaniu drugiej, trzeciej warstwy (przy gemie pg 1, przykładowo na alu felgach, jeśli nasypię bardzo grubo podkładu zdarza się, że farba nie trzyma detalu i ciężko domalować w zakamarkach, kładzenie bezbarwnego to już całkowicie porażka, trzeba sypać tribo). musi mieć stół wibracyjny i gwarancję na powielacz. jakie modele polecacie, nordson encore lt daje rade?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 7 )
-
felgi aluKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2629
witam koledzy powiedzcie mi jak wyglada proces malowania felgi alum chodzi mi o przygotowanie felgi czyli co jest najlepsze piaskowanie srutowanie? moze korund
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
Struktura ral 1018KOMENTARZY: 1ODSŁON: 2647
Poszukuję farby proszkowej drobnej struktury(matt) ral-1018 .Dużo tej farby nie idzie jakieś 2pudła na rok.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
UziemienieKOMENTARZY: 1ODSŁON: 2811
Witam Jak uziemić podesty z tworzywa sztucznego, które będą znajdować się wewnątrz kabiny lakierniczej?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
srebroKOMENTARZY: 4ODSŁON: 3471
witam koledzy potrzebuje ładny srebrny kolor na felgi testowałem duzo farb i kazda po nalozeniu transparentu jest prawie taka sama.potrzebuje ładny jasny kolor
- Zobacz wszystkie komentarze ( 4 )
-
Dysze do myjkiKOMENTARZY: 4ODSŁON: 2765
Witam koledzy. Mam pytanie do bardziej doświadczonych i przerabiających już ten temat u siebie. Chciałem spróbować zbudować u siebie małą myjkę ciśnieniową do drobnych elementów z czarnej stali. Kabiną i pompa to nie problem, ale nie potrafię znaleźć dysz rozpylających chemie. Tzn. te które mam są, tak myślę, drogie. Może ktoś stosował u siebie podobne w przystępnej cenie, lub zna coś w tym temacie i może pomóc. Pozdrawiam i dziękuję Janusz
- Zobacz wszystkie komentarze ( 4 )
-
farby proszkoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2451
Witam, na sprzedaz ponad 3 tony farb proszkowych w cenach od 5zl. 570 565 563, pozdrawiam.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )

OSTATNIO NA FORUM
Otwarcie lakierni proszkowej - poszukiwani dostawcy
~ Arthur
Witam! Dostawców farb proszkowych (wszystkich kolorów z palety RAL) oraz chemii do przygotowania metalu do lakierowania znajdziesz na...
Jaki pistolet zaprawkowy.
~ Arthur
Cześć! Wybierz Iwatę Air-Gunsa AZ4. Do srebrnego metalika jest bezkonkurencyjna: technologia HTE-S zapewnia najbardziej miękki...
Skup farb proszkwych
~ Ciawka
Witam Rowniez moge oddac farby z komory najczesciej czarna i antracyt za darmo. Mam tez troche kolorow, ktore zostaly mi po wiekszych...
Skup farb proszkwych
~ Grabb
@nicovpl temat aktualny, zapraszam do kontaktu
Otwarcie lakierni proszkowej - poszukiwani dostawcy
~ Matejas30
Spróbuj Lakiernia 420 .Właściciel młody ale wiedzą przewyższa niejednego starego zarówno w proszkach jak i przygotowaniu...