- Inne tematyWĄTKÓW: 643
-
fotorelacja dremaKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4299
~ Dodany: ponad rok temu
fajne fotki, tym bardzie ze na jednej znalazłem siebie
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
No to dolaczylem do wasKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4359
Aloha Jestem SeeVee, interesuje sie samochodami ....to bylo by na tyle o mnie :D Ciesze sie ze moglem dolaczyc do grona forumowiczow www.lakiernictwo.net Mam nadzieje iz moja obecnosc tutaj przyniesie nieco ozywienia Pozdro ____________________________________________ My City: Mapa Katowic
-
największa lakiernia proszkowaKOMENTARZY: 12ODSŁON: 12122
czialbym zaproponowac wspolprace lakierni proszkowej, ktora moze malowac bardzo duze gabaryty, prosze pisać ile mozecie albo prsze o info jak znaja Państwo jakas lakiernie + namiary, dziekuję
- Zobacz wszystkie komentarze ( 12 )
-
katalog LakierniKOMENTARZY: 5ODSŁON: 4335
nieźle to wygląda, ale czy ktoś już widzial co jest w środku, pytam bo sie zastanawiam nad zakupem
- Zobacz wszystkie komentarze ( 5 )
-
pokrycie drewnaKOMENTARZY: 3ODSŁON: 4359
szukam czegos dzieki czemu będę maił efekt drewna na powłoce z aluminium. dostałem dośc spore zlecenie na tego typu produkcję, ale z przerazeneim patrze w przyszłość, próbowałem proszków ale nie przypomina to powłoki drewnianej. pomóżcie
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
farby proszkoweKOMENTARZY: 7ODSŁON: 5257
czy wiecie może w jaki sposób można wykorzystać farby proszkowe z tzw. powrotu. Chodzi mi głównie o lakier bezbarwny oraz różnego rodzaju farby kryjące(Rale).Czy np.lakier bezbarwny można wykorzystać jako podkład?I co z przyczepnością powłoki lakierniczej?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 7 )
-
Urzadzenia lakierniczeKOMENTARZY: 5ODSŁON: 4587
jestenm w trakcie kupowania aplikacji lakierniczej, znajomy mi mówił o nowej techniologi LVLP - nie znalazłem nic na ten temat w lakiernictwie, czy ktos słyszał o tej technologii i gzie można kupic?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 5 )
-
wiosnaKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4168
wiosna
OSTATNIO NA FORUM
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...
Wygrzewanie stali
~ adam2
Hej, z doświadczenia wiem, że usługi cieplnej obróbki metalu to nie taka prosta sprawa – trzeba dobrze dobrać metodę do materiału...