- Inne tematyWĄTKÓW: 642
-
katalog rynku obrobki powierzchniKOMENTARZY: 3ODSŁON: 3845
~ Dodany: ponad rok temu
czy ktos widzial jakies poprzednie wydania katalogu rynku obrobki powierzchni? co tam mozna znalezc?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
malowanie proszkowe mdfKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4336
Witam! mam pytanie odnośnie malowania proszkowego mdf czy ktos sie tym zajmujei jak wyglada prezygotowanie powierzchni do malowania??? z gory dziekuje pozdrawiam.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
farby proszkoweKOMENTARZY: 4ODSŁON: 4021
Spotkał się ktoś z farbami Worwag?? jakie wrażenia? dobrze kryje? wygrzewanie? dzięki
- Zobacz wszystkie komentarze ( 4 )
-
Czy istnieje sposob rozjasnienia polozonego juz lakieru?KOMENTARZY: 1ODSŁON: 4029
Witam, mam pytanie, a miasnowicie cz yistnieje sposob rozjasnienia juz polozonego lakieru. W moim aucie zostaly pomalowane drzwi plus błotnik, aczkolwiek użyto farby o lekko ciemniejszym odcieniu.. wygląda to "trochę niewyjściowo" dlatego prosilbym o odpowiedz czy istnieja jakies srodki wplywajace na rozjasnienie polozonego lakieru czy niestety konieczne jest ponowne malowanie? Pozdrawiam i z gory dziękuję
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
malowanie chlodnicKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4116
ostatnio malowalismy spora ilosc chlodnic i mielismy problem z farba, a mianowicie bardzo duzo farby nam poszlo.mam pytanie czy ktos zna jakis dobry sposob na malowanie tych elementow??
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
lakierowanie...KOMENTARZY: 3ODSŁON: 4571
Chcialbym sie dowiedziec dlaczego malujac proszkowo aluminium, gdy sypnie sie zbyt dużo farby to odrazu widac tzw. "pomaranczowa skorke" a gdy sie maluje stal, to nawet wtedy gdy posypieie sie naprawde duzo farby to nie ma teo efektu, farba sie ladnie rozplynie. z czego to wynika, jakie sa roznice w wlasciwosciach stali a aluminium?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
skup farb we wroclawiuKOMENTARZY: 1ODSŁON: 3990
gdzie mozna sprzedac farbe(pomieszane farby i kolory) we wroclawiu??
-
przygotowanie ocynku przed malowaniemKOMENTARZY: 1ODSŁON: 4607
jaka jest najlepsza metoda przygotoania elementow ocynkowanych przed malowaniem??
OSTATNIO NA FORUM
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...
Wygrzewanie stali
~ adam2
Hej, z doświadczenia wiem, że usługi cieplnej obróbki metalu to nie taka prosta sprawa – trzeba dobrze dobrać metodę do materiału...