- Inne tematyWĄTKÓW: 643
-
Do sprzedania Wagner GM 4700 pełen komplet KOMENTARZY: 1ODSŁON: 6205
~ Dodany: ponad rok temu
Witam, mam do sprzedania nowy pistolet WAGNER GM 4700 Pistolet Wagner GM4700 AC 25MPa nr kat. 231358 oprawa dyszy nr kat. 2313494 Dysza 11/40 nr kat 0379411
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
Do sprzedania za symboliczną kwotę farby wodne i rozpuszczalnikoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 4642
Mam do odsprzedania za symboliczną kwote farby przeterminowane (możliwość przedłużenia terminu ważności z klauzulą nie stosowania w przemyślę motoryzacyjnym). Farby jakościowo są ok, oryginalnie zapakowane.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
Do sprzedania za symboliczną kwotę farby wodne i rozpuszczalnikoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3557
Mam do odsprzedania za symboliczną kwote farby przeterminowane (możliwość przedłużenia terminu ważności z klauzulą nie stosowania w przemyślę motoryzacyjnym). Farby jakościowo są ok, oryginalnie zapakowane.
-
Do sprzedania za symboliczną kwotę farby wodne i rozpuszczalnikoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3531
-
Do sprzedania za symboliczną kwotę farby wodne i rozpuszczalnikoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2762
-
Do sprzedania farba nawierzchniowa Interthane 990 RAL 3011KOMENTARZY: 0ODSŁON: 2042
Mamy do sprzedania 200 l farby nawierzchniowej PUR w kolorze RAL 3011, wysoki połysk, jest to farba z Intera, Interthane 990, która nam została po zakończeniu jednej z budów. Farba była zakupiona przez nas w kwietniu tego roku, termin ważności farby to 2 lata. Kontakt tel. 673872965
-
Oprogramowanie zarządzania lakiernią proszkowąKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1930
Witam serdecznie, znacie jakieś dobre oprogramowanie do zarządzania lakiernią proszkową? A tak naprawdę potrzebuję programu do wystawienia zleceń na malowanie proszkowe. z góry dzięki ;)
-
Doradztwo techniczne w zakresie optymalizacji procesów malowania proszkowego i przygotowania powierzchniKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2088
Prowadzę usługi w zakresie doradztwa technicznego z zakresu optymalizacji procesów malowania proszkowego oraz przygotowania powierzchni. Jeżeli masz problem ze swoim procesem lub potrzebujesz szkoleń dla swojej załogi, skontaktuj się ze mną. 792-871-031
OSTATNIO NA FORUM
Wentylator do komory lakierniczej
~ Magda
Profesjonalny dobor urządzeń https://ibpex.pl/
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadowe
~ Jarek
Witam oddam farbę proszkową odpadową zmieszaną. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Wentylator do komory lakierniczej
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha https://white-uklid.cz/ znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i...
Sąsiad lakiernik - smród
~ OsbornTyler7
Profesionální uklid praha znám docela dobře, protože jsem už párkrát využil služby na úklid bytu i kanceláře. Oceňuju hlavně...
Wygrzewanie stali
~ adam2
Hej, z doświadczenia wiem, że usługi cieplnej obróbki metalu to nie taka prosta sprawa – trzeba dobrze dobrać metodę do materiału...